HomeStiri Mondene Iată de ce nu arată Cabral chipul fiicei sale! A dezvăluit adevăratul motiv

Iată de ce nu arată Cabral chipul fiicei sale! A dezvăluit adevăratul motiv

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 948 views
Iata de ce nu arata Cabral chipul fiicei sale! A dezvaluit adevaratul motiv in Stiri Mondene

Acum șapte luni, Namiko, fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka, a venit pe lume, iar de atunci toată lumea se întreabă cum arată aceasta și care este motivul pentru care părinții săi nu vor să îi arate chipul în fotografiile pe care le postează pe conturile lor de socializare.

Iata de ce nu arata Cabral chipul fiicei sale! A dezvaluit adevaratul motiv in Stiri Mondene

De curând, Cabral a dezvăluit totul despre această situație, arătându-se în același timp deranjat de criticile celor care comentează pe internet la imaginile în care apare și fiica sa fără să i se vadă fața. Explicația a oferit-o chiar pe blogul său.

„Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tamp, dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică.

O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori (nu mă întreba de ce) să trăiască cu noi în casă.

Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul «șăubizului». Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine.

Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane «dă ieuro» / ne dăm interesanți, amărâții naibii / ne credem superiori Prințului / inserează orice altă chestie care arată ce nașpa suntem”, a scris Cabral…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed