Home Stiri Iată de ce Raju de la „Puterea Dragostei” nu a vrut să cânte cu Jador!

Iată de ce Raju de la „Puterea Dragostei” nu a vrut să cânte cu Jador!

autor Buinoschi Andreea
187 vizualizari
loading...

Raju a făcut publică informația conform căreia, în perioada în care erau concurenți la Puterea Dragostei, Jador i-a propus să colaboreze pe plan muzical, dar el a refuzat. De asemenea, și-a liniștit fanii, spunând că nu are nicio problemă nici cu Jador, și nici cu manelele, doar că nu voia să îi piardă, cântând acest gen de melodii.

„Am avut ocazii sa cânt cu maneliști cunoscuți, chiar și cu Jador. Și am refuzat. Când ne-am împăcat (n. red. – cu Jador) și eram în casă, mi-a arătat un beat și m-a întrebat dacă vreau să fac ceva cu el. Dar, nu am cum”, a declarat Raju pentru cei de la WOWBiz.

2

Raju și Jador au fost concurenți în al doilea sezon al emisiunii matrimoniale și nu s-au înțeles încă din prima clipă. Cei doi au fost implicați în mai multe certuri extrem de serioase, fiind chiar aproape de a se lua la bătaie. Totul a început de la o fostă concurentă, Mary, care nu mai avea sentimente pentru Raju. În acel moment, deranjat de faptul că nu Mary a spus lucrul acesta, ci Jador, Raju a vrut să îl învețe o lecție pe manelist și aproape că s-au luat la bătaie.

3

În prezent, Jador se bucură de o carieră de succes, dar și de multe admiratoare. Piesele sale sunt mereu pe primele locuri în trending și a reușit și să aibă mai multe colaborări de succes. Alex Vela, Lino Golden, Mario Fresh, What’s UP și Costi Ioniță sunt persoanele din industria muzicală care au colaborat cu Jador, iar piesa Dau moda a doborât foarte multe recorduri în online…

4

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies