HomeStiri Mondene Iată de ce s-au împăcat Selena Gomez și Justin Bieber!

Iată de ce s-au împăcat Selena Gomez și Justin Bieber!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Iată-de-ce-s-au-împăcat-Selena-Gomez-și-Justin-Bieber2 in Stiri Mondene

Nimănui nu i-a venit să creadă în momentul în care s-a anunțat oficial faptul că Selena Gomez și Justin Bieber s-au împăcat.

Iată-de-ce-s-au-împăcat-Selena-Gomez-și-Justin-Bieber2 in Stiri Mondene

Acest eveniment s-a întâmplat la scurt timp de la despărțirea frumoasei brunete de The Weeknd, iar asta a ridicat și mai multe semne de întrebare.

„Au început să își scrie din nou mesaje atunci când Selena era internată în spital, pentru transplantul de rinichi. Justin aflase despre asta din presă și a fost rănit, pentru că ea nu i-a spus direct lui ce se întâmpla. El i-a trimis flori în toată perioada de recuperare. Justin se ducea la biserică în fiecare săptămână și își petrecea tot timpul cu pastorul Carl Lentz, care l-a încurajat să se apropie de Selena, să acorde încă o șansă prieteniei lor, iar Justin i-a cerut iertare tot timpul. El și-a făcut ordine în viață, iar Selena a fost iubirea vieții lui. Acum Justin nu face nicio mișcare fără să se consulte cu pastorul său. Carl vrea să îl ajute pe Justin să își reconstruiască viața într-un mod solid, iar femeia care îi este alături, iubita sa, are o mare influența asupra lui!”, a povestit un prieten apropiat al lui Justin Bieber.

in Stiri Mondene

În trecut, cei doi au mai avut o relație ce a durat patru ani, iar despărțirea s-a produs, după spusele lui Bieber, din caza unei implicări exagerate din partea amândurora…

„Eram atât de îndrăgostiţi unul de celălalt încât nimic altceva nu mai conta. Lumile noastre se roteau în jurul celuilalt, iar valorile noastre erau date de cealaltă persoană. Iar când se întâmplă asta, e imposibil să nu fii dezamăgit. Iubita sau iubitul te va dezamăgi dintr-un punct de vedere. Nu-ţi poţi baza identitatea într-o singură persoană”, a menționat, la un moment dat, Justin Bieber.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed