Iata de ce se feresc toate geniile masculine de femei!

Share

Se spune ca femeile reprezinta sexul slab, insa de multe ori chiar noi am demonstrat ca suntem mult mai bune in domenii patronate de zeci de ani de barbati si continuam sa uimim prin forta si devotamentul de care dam dovada mai mereu. Sa nu fim chiar feministe convinse si sa recunoastem ca sunt si momente in viata asta cand avem nevoie de taria unui barbat fara de care probabil nu am reusi sa depasim sau sa trecem cu succes peste unele momente mai dificile in viata.

Iata de ce se feresc toate geniile masculine de femei

Un alt fapt demonstrat este acela conform caruia femeile ar fi rele si ar sti ce si cum sa faca pentru a-si atinge toate scopurile si pentru a duce la bun sfarsit exact ce si-au pus in gand exact in momentul in care te-au cunoscut. Nu avem cum sa negam aceste fapte, deoarece de la oamenii din jurul nostru avem asteptari diferite, ii iubim, ii uram si de la fiecare ne dorim cate ceva in mod deosebit si mai toate datile ar trebui sa se sfarseasca cum spunem noi iar daca se poate, tot noi sa avem si ultimul cuvant in cadrul unei conversatii.

Avand in vedere ca in ultimul timp am cam demonstrat ca ne putem descurca si fara ei, barbatii s-au simtit usor demasculinizati si chiar au inceput sa se fereasca de femei si de angajamente pe termen lung, unii adoptand pozitii majore, chiar prin schimbarea taberei sexuale.

Ei bine, sa nu vorbim de aceste schimbari care ne cam strang in spate ci sa aducem la cunostinta ca un premiat celebru al premiului Nobel, cu o varsta destul de inaintata, a sustinut sus si tare ca el nu-si mai doreste sa lucreze cu absolut nici o femeie si chiar si-ar dori ca accesul in laboratorul lui sa nu mai fie permis decat barbatilor.

Motivul “intemeiat” pentru care acesta cere imperios acest lucru este ca femeile sunt foarte sensibile, sau cel putin cele care lucreaza cu el; stimabilul domn afirma ca ajungi in cele din urma sa te indragostesti de ele, sa le faci sa sufere si spre final, vor da in plans, indiferent de ce ai facut sau nu. Daca acest lucru nu se intampla, ele se vor indragosti, tu nu vei putea sa le impartasesti aceleasi sentimente si unde se va ajunge? Tot la plans.

Plansul este cel care deranjeaza cand vorbim de acest domn premiat care-si doreste cu ardoare sa nu mai aiba alaturi nici o doamna sau domnisoara deoarece s-a saturat de toate sentimentalismele pe care le-a intalnit pana la aceasta varsta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente