Home Stiri Iată de cine a avut grijă Liviu Vârciu, departe de ochii presei!

Iată de cine a avut grijă Liviu Vârciu, departe de ochii presei!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 669 views 2 minute timp de citit

Deși are o imagine de băiat rău și o reputație de apărat în acest sens, Liviu Vârciu are un suflet foarte mare. De mai mulți ani, acesta are grijă de nepotul său. Din cauza pierderii fratelui, copilul a rămas doar în grija mamei, iar vedeta a decis să dea o mână de ajutor în ceea ce privește creșterea sa.

În anul 2009, la vârsta de doar 30 de ani, Ionuț Vârciu și-a pierdut viața în urma unui grav accident de mașină. Acesta era pompier și lucra într-una dintre unitățile militare ale Ministerului de Interne din Constanța. La căpătâiul fatelui său, Liviu a promis să va avea grijă de Mario, băiatul regretatului pompier.

De fiecare dată când are drum în Constanța, actorul trece pe la el, pe acasă, respectându-și promisiunea făcută în urmă cu peste zece ani. Când tragedia a avut loc, băiatul lui Ionuț și al Roxanei avea doar un an, iar femeia a trebuit să se ocupe singură de creșterea lui.

O sursă apropiată familiei a vorbit, cu cei de la impact.ro, despre cum Liviu a fost de acord ca văduva să își refacă viața: „Liviu le-a spus tuturor atunci că Roxana este o femeie foarte tânără și că nu este în regulă să rămână singură, cu un copil. Ea are acum alături un bărbat foarte bun care ține foarte mult la Mario, îl tratează ca pe propriul copil.

Mario a crescut într-un mediu sănătos, a primit o educație frumoasă, este un copil vesel și deștept. Foarte matur pentru vârsta lui. Știe cine este tatăl lui adevărat, știe ce s-a întâmplat. Așa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu că tăticul lui este în Ceruri”.

În acele momente grele, lângă Liviu Vârciu a fost nimeni alta decât Adelina Pestrițu. Vedeta l-a ajutat să treacă peste nefericitul eveniment, iar actorul și-a putut duce promisiunea la capăt…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies