Home Stiri Iată detaliile botezului fiului lui Culiță Sterp!

Iată detaliile botezului fiului lui Culiță Sterp!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 486 views 2 minute timp de citit

În urmă cu trei luni, Culiță Sterp a devenit tată. Urmează creștinarea micuțului, lucru ce reprezintă o adevărată provocare acum, pe timp de pandemie.

„Botezul are loc acum, la sfârșitul lunii octombrie, pe data de 21. Dar, având în vedere situațiile care s-au impus recent, nu știu dacă o să mai fie sau nu și ne-am gândit ca, în caz că nu se poate face, o să-l facem la anul, când o să aibă copilul un an, pe 17 iunie.

Eu am cântat la foarte multe botezuri și erau copiii mari. Chiar ieri am apucat să ne facem lista de invitați și am zis să încercăm să facem. Dacă se poate, facem, dacă nu… am zis că n-or să fie foarte mulți invitați, în jur de 200. Nici mulți, nici puțini. Nu facem cu foarte multă lume, cu prietenii mai apropiați, cred că ei contează cel mai mult. Nu știm deocamdată.

Nu cânt la botez. Sunt o grămadă care cântă din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or să fie o grămadă de cântăreți, nu mai cânt și eu. Și asta, cu cântatul, se zicea că poartă ghinion. Bine, eu nu cred că poartă ghinion neapărat, dar mai bine nu. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a spus Culiță Sterp în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„Tu, frumoaso, în primul rând, mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare, pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu… glumele tale… râsul ăla al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești. Când mă gândesc, nu știu ce să fac, să râd, că au fost sau să plâng, că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi”, este mesajul pe care Culiță i l-a oferit iubitei sale la terminarea liceului pe care l-au făcut împreună…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies