Iată dieta cu care Adriana Antoni a reușit să slăbească în 10 zile!

Share

Adriana Antoni a reușit să slăbească exact cât și-a propus, în doar zece zile, cu ajutorul unei simple diete de detoxifiere.

Deoarece la început nu era deloc mulțumită de felul în care arăta, după ce a reușit să slăbească, viața artistei s-a schimbat complet.

„Citesc foarte bine etichetele, proveniența alimentelor. Am început să fiu atentă la ceea ce mănânc atunci când am ajuns în America și am intrat într-un supermarket. Dacă mănânci bio, efectul se vede în timp. Pur și simplu, m-am simțit bine de când am început să mănânc sănătos. În ultimul timp am slăbit cu detoxifiere. Nu este ușor, dacă ești obișnuit să mănânci tot felul de bunătăți. Am slăbit în ultimul timp cu hrișcă și chefir. Se face un terci, se pune de seara în apă. Eu încălzesc apa. O las până dimineața, apoi o strecor. Hrișca are proprietăți extraordinare. Cei care nu mănâncă carne, o pot înlocui. Eu pun chefir cu grăsime de 1,5%. Poți să bei cafeaua fără zahăr. Multă apă peste zi, pentru că e o detoxifiere. Imediat, a doua zi, se vede pe cântar o schimbare. La haine se vede imediat. Oriunde ai surplus, îl vezi diminuat”, a povestit Adriana Antoni…

Deoarece era extrem de nemulțumită din cauza felului în care arăta, vedeta nu se simțea deloc bine în pielea ei și avea mereu rețineri înainte de a apărea pe scenă. Acum, după această mare schimbare, Adriana este mult mai încrezătoare deoarece, după multe încercări, a ajuns să arate exact așa cum și-a dorit întotdeauna.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente