HomeStiri Mondene Iată dieta cu care Alina Eremia a reușit să slăbească!

Iată dieta cu care Alina Eremia a reușit să slăbească!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Iată-dieta-cu-care-Alina-Eremia-a-reușit-să-slăbească.jpg

Pentru că era deranjată de câteva kilograme în plus, Alina Eremia s-a decis că ar fi timpul să renunțe la unele alimente nesănătoase și să facă mai mult sport.

Renunțând la pâine, dulciuri și prăjeli, Alina Eremia a reușit să ajungă la rezultatul dorit, acest lucru determinând-o să aibă mult mai multă încredere în ea.

„Am învăţat să mă bucur de sport şi am găsit locul în care să îmi placă să îl practic. Până acum ceva vreme, nu reuşeam să îmi găsesc timp pentru asta. În plus, aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De câteva luni bune simt că am intrat într-o normalitate. Am început să mănânc conştient, doar alimente de care am nevoie. Dacă îmi este poftă de ceva anume, gust, nu-mi reprim asta. Însă am înţeles ce înseamnă şi cum să ţin o dietă echilibrată. Nu sunt adepta dietelor drastice. Rezultatul schimbării stilului de viaţă se vede, dar nu asta a fost motivaţia reală. Pentru că pierd destul de multe nopţi, mai ales în weekend, şi stau destul de mult timp pe drumuri, în maşină, am simţit nevoia să echilibrez lucrurile şi aceasta a fost metoda aleasă de mine. Am învăţat să nu ratez micul dejun şi am scos zahărul aproape de tot din alimentaţie. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renunţat şi la prăjeli sau pâine. Iar sport fac de minimum trei ori pe săptămână”, a povestit Alina Eremia…

in Stiri Mondene

Sportul și dietele sănătoase te ajută să te simți mult mai bine în pielea ta, aceasta fiind primul pas în calea ta spre succes.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed