Iată dietele cu care au slăbit două vedete de la noi!

Share

Sorana și Giulia au ținut niște diete care le-au ajutat să slăbească exact atât cât și-au dorit.

Deoarece au fost extrem de mulțumite de acestea, cele două au decis să le povestească fanilor ce au mâncat în acea perioadă.

Giulia

„Am slăbit 29 de kilograme într-un an de zile. Am avut un regim alimentar sănătos. Piticii mei trag de mine 24 din 24, am avut cum să slăbesc. Regimul şi-a spus cuvântul. Muncesc foarte mult în ultima perioadă. Am 51 de kilograme, dar când cântam în trupa Candy aveam mult mai multe. Momentan o spun cu mâna pe inimă că am ajuns acolo unde îmi doream să fiu. Mănânc absolut tot ce îmi este poftă, dar nu mănânc mult. Nu mi-am calculat niciodată mesele. Fac sport destul de rar. Nu am timp să ajung la sală. Mă ajută fiica mea, care este pe baterii de dimineaţă până seara”, a povestit Giulia.

Sorana

„Eu un program, am auzit şi eu de el de la cineva din State. Înseamnă să-ţi restartezi organismul, adică o perioadă îndelungată nu mănânci, ci transformi toate legumele, fructele şi verdeţurile în suc. E un detox foarte puternic, pe care nu ştiu cât îl recomand, pentru că dacă îl combini cu mâncare, faci foarte mult rău. După primele patru zile, începi să te simţi puţin letargic, dar asta pentru că organismul este un hoţ şi el îşi aşază grăsimile mai peste tot şi nu vrea să le folosească pe alea. În momentul în care tu nu îi mai dai grăsime, el începe să-şi aducă aminte pe unde şi-a ascuns grăsimile, iar apoi le arde”, a povestit Sorana…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente