HomeStiri Iată la ce gest extrem a recurs Alex Ciucu pentru a o readuce acasă pe Alina Sorescu!

Iată la ce gest extrem a recurs Alex Ciucu pentru a o readuce acasă pe Alina Sorescu!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 688 views 3 minute timp de citit

După 12 ani de căsnicie, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la divorț. Decizia separării se pare că a fost luată chiar de către artistă, cea care s-a și mutat, în urmă cu un an, din căminul conjugal.

De mai mult timp, zvonurile legate de divorțul celor doi au început să circule, însă niciunul nu le-a confirmat până de curând. Mai mult decât atât, în tot acest timp, Alex Ciucu a făcut tot posibilul pentru a o readuce pe Alina înapoi, însă aceasta a decis să divorțeze.

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designer-ul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte. I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu, pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru cei de la fanatik.ro.

Alina Sorescu a recunoscut că a depus actele de divorț

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..