HomeStiri Mondene Iată la ce gest extrem a recurs Alex Ciucu pentru a o readuce acasă pe Alina Sorescu!

Iată la ce gest extrem a recurs Alex Ciucu pentru a o readuce acasă pe Alina Sorescu!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 909 views
Alina Sorescu a spus ce face pentru a depăși perioada dificilă cauzată de divorț in Stiri Mondene

După 12 ani de căsnicie, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la divorț. Decizia separării se pare că a fost luată chiar de către artistă, cea care s-a și mutat, în urmă cu un an, din căminul conjugal.

Iată unele dintre motivele care ar fi dus la divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu! in Stiri MondeneDe mai mult timp, zvonurile legate de divorțul celor doi au început să circule, însă niciunul nu le-a confirmat până de curând. Mai mult decât atât, în tot acest timp, Alex Ciucu a făcut tot posibilul pentru a o readuce pe Alina înapoi, însă aceasta a decis să divorțeze.

Iată la ce gest extrem a recurs Alex Ciucu pentru a o readuce acasă pe Alina Sorescu! in Stiri Mondene„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designer-ul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte. I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu, pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru cei de la fanatik.ro.

Alina Sorescu, prima reacție, după ce s-a aflat că Alex Ciucu a încercat să o împace in Stiri Mondene

Alina Sorescu a recunoscut că a depus actele de divorț

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed