Home Stiri Iată la ce intervenție estetică a mai apelat Bianca Drăgușanu de această dată!

Iată la ce intervenție estetică a mai apelat Bianca Drăgușanu de această dată!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 944 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăguşanu continuă seria intervențiilor estetice. De curând, s-a filmat în cabinetul medicului estetician și a spus la ce proceduri va apela și de data aceasta.

„Nu știu dacă vă surprinde sau nu, dar, pentru că a trecut vara, am nevoie de proceduri noi. Am venit fără programare la dna doctor. (…) Aș profita de statutul meu de VIP și de cunoștință mai veche a dânsei, să mă vadă fără programare.

Am venit la botox și am hotărât să topim și buzele, deci mă primiți sau nu mă primiți?”, a spus Bianca, în timp ce se afla în cabinetul medicului estetician.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca i-a făcut fiicei sale un cadou neaşteptat. Cele două au mers la Disneyland Paris, alături de sora Biancăi și fiul ei, dar creatoarea de modă nu a fost impresionată de experiență.

„Tot parcul este o imensă coadă. Cea mai scurtă la care am stat, 56 de minute. Copiii voiau peste tot, cum să-i refuzi? Stăteau câteva secunde în trenulețul groazei, să zicem, apoi o oră la coadă, pentru un alt traseu. Un priority pass costă 20 de euro, l-am luat, dar scurtează așteptarea cu cel mult 20 de minute. Deci, cam tot degeaba… Totul este o japcă acolo! Trebuie să arăți testul Covid, vaccinul… 1.000 de filtre, gențile la control.

E genul de fast-food. Acolo numai gogoși, fast food, vată pe băț … Iar la hotel? Mâncarea proastă, trebuie să plătești înainte, nu știi ce iei, te trezești cu ceva aiurea. Am stat în hotelul Disney, care nu avea nici măcar minibar.

Orice jucării am luat. Doi copii, al meu și al soră-mii, au fost bucuroși. Asta a fost singura mea bucurie la Disney, bucuria lor. E 180 de euro meniul de copil, am cumpărat tot ce au vrut ei. Cea mai ieftină jucărie e 80 de euro. Și de trei ori pe zi își luau. Păi cum să nu iei, când auzi «Mami, o vreau, e ultima». Se uită cu ochii ăia mari la mine, cum să nu-i iau? Am fost să-i îndeplinesc un vis Sofiei și nepoțelului meu”, a spus aceasta pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies