Home Stiri Iată motivul pentru care Cove a divorțat!

Iată motivul pentru care Cove a divorțat!

autor Buinoschi Andreea
179 vizualizari

În urmă cu un deceniu, Cove și prima lui soție divorțau. Separarea lor a fost una extrem de mediatizată, totul fiind un mare scandal.

Conform celor de la cancan.ro, fosta soție a prezentatorului de la PRO TV l-a acuzat pe acesta de violență fizică, dar și verbală. Aceasta susținea că nu doar certurile erau la ordinea zilei și reproșurile, dar și bătăile erau extrem de frecvente. Mai mult decât atât, femeia a spus despre acesta că este frustrat și, tocmai din această cauză, ea avea de suferit, chiar și la scurt timp după ce devenise mamă pentru prima oară.

„Dacă la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap, fără să țină cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am niciun martor, există, totuși, o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violență.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat își poate lovi soția, care-și ținea copilul în brațe, la numai două luni după ce a devenit tată. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezența unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului.

Cove are o problemă. Este frustrat, a ținut morțiș să mă îngroape și pe mine și să mă transforme într-o frustrată. Tot ce-mi reproșa el mie era, de fapt, caracterizare de-ale lui. De fiecare dată, pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată. Recunosc că ne-am bălăcărit reciproc, dar, în opinia mea, nu trebuie să se ajungă la violență niciodată.

Niciodată nu si-a cerut scuze după ce m-a bătut. Spunea doar că eu l-am provocat. Nu este capabil nici să conducă o familie, nici să o țină”, a spus Maria Movileanu atunci când au divorțat, potrivit wowbiz.ro.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies