Home Stiri Iată motivul pentru care Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu: „Și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut în Turcia”!

Iată motivul pentru care Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu: „Și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut în Turcia”!

autor Mirela
910 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, paparazzii cancan.ro au surprins-o pe Bianca Drăgușanu alături de Alex Bodi. Vedeta era desfigurată, din cauza loviturilor pe care le primise din partea iubitului său și abia se mai putea ține pe picioare. Se pare că motivul declanșator ar fi fost reprezentat de momentele în care Bianca și milionarul turc au fost împreună.

Cei doi au petrecut câteva zile împreună, după ce relația Biancăi și a lui Alex se terminase.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi și-a ieșit din minți, atuni când a găsit mai multe poze compromițătoare în telefonul fostei iubite a lui Cătălin Botezatu. „Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei.

Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi  și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă”, a declarat sursa menționată anterior, pentru cei de la cancan.ro.

După ce imaginile halucinante au apărut în mediul online, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut tot posibilul pentru a păstra aparențele. Au încercat să pozeze într-un cuplu fericit, ieșind la cumpărături, într-un mall din București. În ciuda faptului că vedeta a încercat să își ascundă vânătaia sub o pereche de ochelari de soare, aceasta nu a fost soluția salvatoare, deoarece urmele violeneței erau extrem de vizibile. Fața umflată a Biancăi și vânătăile erau extrem de proeminente și, oricât a încercat să le mascheze, tot au putut fi observate de cei din jur.

Sursa

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies