Home Stiri Iată motivul pentru care Alex Velea a renunțat la prietenia cu Smiley!

Iată motivul pentru care Alex Velea a renunțat la prietenia cu Smiley!

autor Mirela
469 views 2 minute timp de citit

Smiley și Alex Velea sunt doi dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cei doi nu au doar o carieră de invidiat în spate, ci au și mulți ani de prietenie, dar, de ceva timp, lucrurile pare că s-au schimbat.

Cei doi nu mai sunt atât de apropiați pe cât erau în urmă cu ani de zile. Aceștia erau cei mai buni prieteni, iar Alex Velea, în semn de recunoștință pentru prietenul său, și-a tatuat chipul lui. Cu toate acestea, timpul se pare că a schimbat mersul lucrurilor.

Conform celor de la stiridinlume.ro, chiar iubitul Antoniei a fost cel care a decis să pună punct relației de prietenie dintre ei și același lucru a decis să îl facă și în ceea ce privește prietenii pe care îi avea la vremea respectivă. Mai mult decât atât, la mijloc se pare că nu ar fi niciun motiv întemeiat, ci doar dorința acestuia de a nu mai avea nicio legătură cu Smiley.

„Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au spus persoane apropiate celor doi artiși pentru sursa menționată anterior.

„Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze, tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au mai spus apropiații acestora, conform celor de la impact.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies