HomeStiri Mondene Iată motivul pentru care Andreea Marin nu se căsătorește cu iubitul ei!

Iată motivul pentru care Andreea Marin nu se căsătorește cu iubitul ei!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Iata-motivul-pentru-care-Andreea-Marin-nu-se-casatoreste-cu-iubitul-ei-3.jpg

De curând, Andreea Marin a oferit câteva declarații și a vorbit despre motivul pentru care ea și iubitul ei nu și-au oficializat relația în fața lui Dumnezeu. Prezentatoarea nu consideră necesară respectarea regulilor stabilite de către societate.

„Am fost puţin bolnăvioară în ultima perioadă şi am stat acasă. Nu e niciun secret, nu sunt genul care să dea sfoară-n ţară la orice afecţiune pe care o are. Am trecut prin experienţa Covid-ului. Nu e o experienţă plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai uşoare forme de Covid, pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat şi mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit.

Iată motivul pentru care Andreea Marin nu se căsătorește cu iubitul ei! in Stiri MondeneCâteva zile am stat la pat, pentru că am avut simptomele unei gripe cu dureri de cap, de corp, de muşchi, temperatură, dureri de gât. În fine, am trecut şi prin asta. Am urmat tratamentul, am făcut ceea ce trebuie. Violeta nu a stat acasă, dar am fost amândoi în aceeaşi oală (n.r.: iubitul Andreei), ca să spun aşa. Am trecut prin boală amândoi, dar acum suntem liberi. Am avut grijă unul de celălalt! Am depăşit în paralel acest impas. Trebuie să fim puternici!

Iată motivul pentru care Andreea Marin nu se căsătorește cu iubitul ei! in Stiri MondeneNoi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel”, a spus prezentatoarea pentru cei de la impact.ro.

Iată motivul pentru care Andreea Marin nu se căsătorește cu iubitul ei! in Stiri Mondene„Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi… Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie”, a mărturisit aceasta, în urmă cu ceva timp, în mediul online…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed