Home Stiri Iată motivul pentru care Brigitte și Ilie Năstase au divorțat!

Iată motivul pentru care Brigitte și Ilie Năstase au divorțat!

autor Buinoschi Andreea
135 vizualizari

Pentru câtva timp, Brigitte și Ilie Năstase au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Deși cei doi își jurau iubire și spuneau că nimeni și nimic nu îi poate despărți, în cele din urmă, au semnat actele de divorț. Acum, Brigitte a recunoscut care au fost adevăratele motive ce au dus la despărțirea dintre ei.

Într-un moment de sensibilitate și cu lacrimi în ochi, fosta soție a lui Ilie Năstase i-a spus lui Florin Pastramă că a sperat la o schimbare din partea fostului sportiv, chiar dacă ceea ce îi făcuse era imposibil de iertat.

„S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă. Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine”, a spus aceasta în cadrul emisiunii proprii.

„Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis. Eu puteam să fiu fericită și să am totul, dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine”, a mai mărturisit Brigitte.

În cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena Stars, soția lui Florin Pastramă a spus, fără să încerce să ascundă, ce părere are despre bărbații care joacă la două capete, chiar în timp ce Ilie era lângă ea. „Dacă unui bărbat îi plac femeile, cred că toată viața doar asta va face, se va uita după femei. Iar eu știam că el avea un nume, am crezut că mă înșel, că eu sunt cea mai cea dintre toate”, a mai declarat vedeta…

Sursa

Sursa

Sursa

 

 

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies