Home Stiri Iată motivul pentru care Florin Călinescu a plecat de la PRO TV! „Este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție”

Iată motivul pentru care Florin Călinescu a plecat de la PRO TV! „Este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție”

autor Buinoschi Andreea
291 vizualizari

Florin Călinescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a spus că a renunțat la contractul cu postul PRO TV. Așa cum a promis, actorul a revenit cu mai multe detalii, spunându-le fanilor de ce a luat această decizie.

Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta, au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile, atunci, aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere, care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi, putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există.

Nu am obosit de atâta ProTV, pentru că, atunci când mă duc la muncă, eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine, pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam, și asta a făcut să țină ani. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici, pe colo”, a spus acesta, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies