Iată motivul pentru care Selena Gomez s-a împăcat cu Justin Bieber

Share

Toată lumea a rămas uimită în momentul în care a fost confirmat faptul că Selena Gomez și Justin Bieber s-au împăcat.

Din momentul confirmării acestui aspect din viața lor, toți fanii artiștilor s-au întrebat care este motivul pentru care s-au împăcat cei doi după o pauză așa de lungă, iar Selena Gomez a decis să vorbească despre acest lucru.

„Am 25 de ani. Nu am 18, 19 sau 20. Țin la oamenii care au avut un impact asupra vieții mele. Înainte am forțat anumite lucruri și poate că nu era ceea ce trebuie. Asta nu înseamnă că dacă am ținut mai demult la cineva, acum nu mai simt la fel. Vreau să spun că am crescut cu Demi, Nick, Joe și Miley Cyrus… fiecare a trecut prin anumite etape. Cred că ar trebui să fim serioși cu deciziile noastre. Asta e viața mea. Am crescut cu acești oameni și e atât de tare să vezi cât de departe au ajuns cu toții. Asta mă duce cu gândul la ideea mea de a rămâne la fel. Cred că o reprezentare adevărată a iubirii stă în mâinile tale proprii!”, a declarat Selena Gomez pentru „Billboard”…

Deoarece Selena Gomez a fost mereu deschisă față de fanii săi, nu a avut nicio ezitare în a vorbi despre aceste lucruri pe care le-a ținut ascunse până în acest moment. Se pare că relația dintre ea și Justin Bieber merge mai bine ca niciodată, cei doi radiind de fericire. Acest lucru se vede atât din declarațiile celor doi, cât și din fericirea pe care o emană la fiecare apariție.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news