Home Stiri Iată motivul pentru care Theo Rose și Alex Leonte s-ar fi despărțit

Iată motivul pentru care Theo Rose și Alex Leonte s-ar fi despărțit

autor Mirela
286 views 2 minute timp de citit
  • Theo Rose și Alex Leonte au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproximativ cinci ani.
  • Theo Rose ar fi avut, de un an de zile, destul de multe de păgubit.
  • Alex Leonte ar fi cheltuit banii artistei pe jocurile de noroc.

Theo Rose și Alex Leonte au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au despărțit fără ca nimeni să știe, iar acest lucru s-a aflat abia când paparazzii cancan.ro au publicat o fotografie cu jurata de la PRO TV și noul ei iubit.

Timp de aproximativ cinci ani, Theo Rose și Alex Leonte s-au iubit, iar fanii așteptau să îi vadă în fața altarului. Cu toate acestea, povestea lor s-a încheiat.

Artista ar fi suferit extrem de mult în ultima perioadă

Conform cancan.ro, Theo Rose ar fi avut, de un an de zile, destul de multe de păgubit. Aceasta ar fi suferit foarte mult, întrucât Alex Leonte ar fi avut unele probleme cu jocurile de noroc. Mai mult decât atât, acesta nici nu ar mai fi muncit, iar Theo ar fi fost cea care ar fi întreținut familia.

De asemenea, conform sursei menționate anterior, Alex Leonte ar fi cheltuit banii artistei pe jocurile de noroc și ar fi avut și unele probleme cu băutura. În continuare, Alex Leonte ar fi încercat să facă tot posibilul pentru a o păstra pe Theo lângă el.

Mai mult decât atât, Theo Rose ar fi încercat să îl convingă pe Alex Leonte să rezolve problemele financiare pe care le avea, dar acesta ar fi preferat să o însoțească acolo unde ea trebuia să fie.

Theo Rose a fost acuzată de adulter

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine.

O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat r***t. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu”, a spus Theo.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies