Home Stiri Iată noi informații despre nunta Alexandrei Stan, ținută secretă

Iată noi informații despre nunta Alexandrei Stan, ținută secretă

autor Mirela
562 views 2 minute timp de citit

Nu mică a fost mirarea fanilor Alexandrei Stan când au aflat că aceasta s-a căsătorit, deoarece marele eveniment a fost pregătit în mare secret, iar totul a ieșit la iveală abia după ce au spus „da”.

Conform cancan.ro, nunta a avut loc în Câmpulung, orașul în care soțul artistei, Emanuel, s-a născut, iar cununia religioasă a avut loc după două săptămâni, în orașul natal al fostei participante la Survivor, Constanța. Cei doi miri i-au avut invitați doar pe oamenii apropiați, adică nașii și familiile celor doi îndrăgostiți.

„Totul a fost atât de rapid, încât nici prietenele Alexandrei nu au știut de măritiș”, au spus persoane apropiate artistei pentru cei de la cancan.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Alexandra Stan a oferit un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre fericitul eveniment ce tocmai a avut loc în viața sa.

„Mulțumesc mult! Să fie într-un ceas bun! Ha, ha! N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut (n.r. – zâmbește). Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții, mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită (n.r. – zâmbește).

Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici, de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim…

Am avut parte de confidențialitate, care a fost un must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”, a spus artista pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies