Home Stiri Iată pe ce bijuterie a cheltuit Anamaria Prodan 300.000 de dolari! „Îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț”

Iată pe ce bijuterie a cheltuit Anamaria Prodan 300.000 de dolari! „Îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț”

autor Negriu Elena
577 vizualizari

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este renumită nu doar pentru cariera sa impresionantă în impresariat, ci și pentru excentricitățile sale și silueta pe care o are, mai ales având în vedere că în ultima perioadă a slăbit considerabil.

Aceasta atrage mereu toate privirile prin felul în care arată la evenimentele mondene la care ia parte, iar de curând a fost surprinsă purtând o bijuterie pe care și-a achiziționat-o tocmai din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Bijuteria respectivă constă într-un ceas care este realizat din aur alb și împodobit cu sute de diamante, iar prețul său este exorbitant: 300.000 de dolari. Anamaria Prodan a dorit să îl aibă de cum l-a văzut și nu a stat deloc pe gânduri din cauza prețului, deoarece își permite tot felul de obiecte de lux.

„Este un ceas pe care mi l-am dorit și pe care l-am cumpărat imediat. Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr”, a declarat impresarul Anamaria Prodan pentru VIVA!.

Vedeta a precizat că nu se uită la preț atunci când vrea să își achiziționeze ceva.

„În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț! D-asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara! Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult”, a mai spus aceasta.

Bijuteria în cauză, ceasul extrem de costisitor, este marca Audemars Piguet Royal, iar cadranul său conține peste 350 de diamante. Este un model exclusivist, din aur alb, nefiind pus în vânzare la scară largă.

Anamaria Prodan uimește deseori cu ținutele și accesoriile de lux pe care le poartă. La începutul acestui an a îmbrăcat o ținută care depășea 500.000 de euro; geanta pe care o asortase ținutei respective era din piele de crocodil, marca Hermes, ce costă 80.000 de euro…

Sursa: ioana-cuzino.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies