Home Stiri Iată poza care demonstrează că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună!

Iată poza care demonstrează că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună!

autor Buinoschi Andreea
122 vizualizari

În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu a recunoscut în mod public acest lucru, Bianca și Bădălău formează un cuplu. După ce au fost surprinși într-un mall din Dubai, aceștia au plecat direct în Maldive, unde se distrează de minune. Cu pași mărunți, fiecare dă de înțeles că, într-adevăr, între ei s-a înfiripat ceva.

Bianca a postat un filmuleț și le-a arătat fanilor săi ce face atunci când nu este la plajă. Ei bine, vedeta avea pregătită o cadă plină cu spumă, dar și cu petale de trandafir de culoare roșie. Alături, se aflau o sticlă de șampanie și două pahare, semn că fosta iubită a lui Alex Bodi urma să se bucure de baia cu spumă în compania cuiva.

Bianca Drăgușanu își expune foarte mult viața personală. După cum se poate observa, aceasta le arată internauților unde merge, ce își cumpără, dar și ce primește. Chiar dacă încearcă să țină unele lucruri pentru ea, presa reușește să afle respectivele informații, iar despre acest lucru fosta soție a lui Victor Slav a vorbit cu cei de la Libertatea.ro.

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu pot să ies din casă fără paparazzi pe urmele mele. Fug de ei din instinct. Am reacții pe care nu le mai pot controla. Nu doresc nimănui să trăiască aşa. M-a oprit la mall o fetiță de câțiva ani, care a vrut să facă o poză cu mine, şi mi-a spus că ea ştie cine sunt şi că vrea să fie ca mine. I-am spus nici să nu-i treacă prin cap. Am rugat-o pe mama ei să aibă grijă de ea, să nu o încurajeze. Nu am o viaţă ușoară… Nu înţeleg nici eu de ce îmi fac singură rău”, a declarat vedeta, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..