Home Stiri Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

autor Buinoschi Andreea
572 vizualizari

De curând, o altă informație a zguduit showbizul românesc. În ciuda faptului că, atunci când a dat vestea, Pepe a declarat că despărțirea va fi una liniștită, se pare că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. În urmă cu doar câteva zile, s-a aflat că, la începutul lunii septembrie, Raluca a plecat la munte în compania unui alt bărbat.

Se pare că misteriosul bărbat este de origine croată, dar locuiește în București. Mai mult decât atât, acestuia nu i-au fost indiferente zvonurile care circulă prin presă în ultima perioadă, iar una dintre postările sale de pe Instagram a lăsat loc interpretărilor.

Conform celor de la cancan.ro, artistul latino a aflat de la un jurnalist de investigație ceea ce făcea soția sa și a decis să descopere singur mai multe. Presupusul amant al Ralucăi Pastramă a postat pe contul lui de Instagram o fotografie alături de un emoticon care sugerează „secret”, „tăcere”.

Potrivit celor de la wowbiz.ro, Pepe a declarat că, într-adevăr, a existat o discuție mai aprinsă între ei atunci când și-a întrebat partenera de aventura pe care a avut-o.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume… din… în Poiana Brașov, în complexul… și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…). Ulterior, acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului… și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a notat artistul în dosar…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..