HomeStiri Mondene Iată prima reacție a lui Dan Negru, după ce Revelionul de la Antena 1 a pierdut audiențele

Iată prima reacție a lui Dan Negru, după ce Revelionul de la Antena 1 a pierdut audiențele

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 881 views
Iată prima reacție a lui Dan Negru, după ce Revelionul de la Antena 1 a pierdut audiențele in Stiri Mondene

Dan Negru a fost liderul audiențelor timp de 21 de ani. Cu toate acestea, în seara de 31 decembrie, PRO TV a decis să aibă propria emisiune și, de data aceasta, postul Antena 1 a fost detronat de către rivalul său. După o serie de glume, Dan Negru a avut prima reacție.

Iată prima reacție a lui Dan Negru, după ce Revelionul de la Antena 1 a pierdut audiențele in Stiri MondeneMai multe persoane s-au amuzat pe seama eșecului Revelionului de la Antena 1, iar magicianul Robert Tudor s-a numărat și el printre ele. „I-a căzut masca lui Dan Negru. Omul cu 1.000 de măști care, anul trecut, la Revelion, mi-a stricat numărul de magie și a spus că sunt neprofesionist”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.

Iată prima reacție a lui Dan Negru, după ce Revelionul de la Antena 1 a pierdut audiențele in Stiri Mondene
După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring, la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro TV a încercat diferite rețete de Revelioane, de la show-uri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani, au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Iată prima reacție a lui Dan Negru, după ce Revelionul de la Antena 1 a pierdut audiențele in Stiri MondeneIerarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro TV locul 1, Antena și Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi. Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că, de pe locul 2/3, am învins mereu liderul!

Niciodată în istoria TV nu au existat premii de zece mii de euro pentru telespectatori și Pro merită felicitat, că a găsit resursele financiare”, a scris Dan Negru pe contul său de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed