Home Stiri Iată prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca a declarat că vrea să plece din România!

Iată prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca a declarat că vrea să plece din România!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 732 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu nu vrea să renunțe și are de gând să se mute în Dubai, luând-o și pe Sofia cu ea. Se pare că blondina vrea să dea lovitura în afaceri și este sigură că va reuși cu un magazin de haine. Cu toate acestea, a avut un cuvânt de spus și Victor Slav, tatăl Sofiei.

Invitată în emisiunea lui Teo, creatoarea de modă a declarat că ea și fostul soț au vorbit despre acest lucru și, mai mult decât atât, Victor Slav este topit după fata lui.

„Am discutat cu Victor și i-am spus că, în primă fază, mă duc să vizitez, să văd cum e. Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră. De multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a spus Bianca în cadrul emisiunii Teo Show.

Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Alex Bodi a mărturisit că taxa de școlarizare a micuței sale reprezintă o avere, dar nu ar fi o problemă pentru ea.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștințele mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școală. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a mai adăugat aceasta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies