Home Stiri Iată prima reacție a Mihaelei Rădulescu, după ce Dani Oțil s-a însurat!

Iată prima reacție a Mihaelei Rădulescu, după ce Dani Oțil s-a însurat!

autor Mirela
747 views 2 minute timp de citit

Ieri, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele. Cei doi au decis să facă acest pas înainte ca micuțul să se nască, iar multă lume și-a amintit de cum, în trecut, prezentatorul era aproape gata să ajungă în fața altarului cu Mihaela Rădulescu.

În timp ce aceștia își uneau destinele, vedeta de la PRO TV a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care enumeră câteva lucruri pe care oricine le poate face atunci când nu are o zi foarte bună. „Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”, a scris aceasta în dreptul imaginii.

„Zâmbește tristeții, oamenilor nervoși sau celor singuri/ adună gunoiul din iarbă/ plantează un copac sau o plantă/ refuză să mai folosești paharele din plastic/ donează sânge/ petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni/ Fă o mica donație/ gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău/ Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”.

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil a vorbit despre cum viața lui decurge după despărțirea de Mihaela, când toată lumea credea că s-au găsit unul pe celălalt.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus Dani Oțil, în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies