Home Stiri Iată primele declarații ale Elenei Udrea după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare: „O blestem”

Iată primele declarații ale Elenei Udrea după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare: „O blestem”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 746 views 2 minute timp de citit

În urmă cu mai mulți ani, Elena Udrea a fost implicată într-un scandal foarte mare. Acum, aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare pentru faptele de corupție pe care le-a comis. Extrem de revoltată de decizia pe care judecătoarea a luat-o, fosta politiciană i-a transmis un mesaj extrem de dur, blestemând-o.

„Această femeie a ținut să mă condamne pe fiecare acuzație a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar. Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte.

Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poți să te aperi, să aduci probe și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate. (…).

Dacă ar fi vrut să mă condamne, doar dacă este ordin, e ordin să o condamnăm pe Elena Udrea, cu atât mai mult în dosarul lui Traian Băsescu. Sistemul de astăzi, habar nu am cine o mai da ordine, nu știu cine mai merge cu plicul galben. Nu știu dacă de la SRI, habar nu am dacă există o miză. Eu am sperat că nu mai sunt o miză pentru nimeni. Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă. Dacă voiai neapărat să mă condamni, găseai un argument la oricare altă faptă, nu aici, unde singur recunoști că nu există text de lege”, a spus Elena Udrea în cadrul unui interviu acordat pentru postul de televiziune Antena 3…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies