Home Stiri Iată primele declarații ale lui Smiley, după ce Gina Pistol i-a adus pe lume fetița!

Iată primele declarații ale lui Smiley, după ce Gina Pistol i-a adus pe lume fetița!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 813 views 2 minute timp de citit

Ieri seară, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară. Aceștia nu au vrut să spună ziua în care micuța lor urma să se nască, deși Gina a decis să nască prin cezariană, iar ziua fusese stabilită de câteva săptămâni. Cu toate acestea, după ce marele eveniment a avut loc, Smiley a postat un mesaj extrem de emoționant pe conturile sale sociale.

Gina a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi părinți sunt mai fericiți ca niciodată, iar artistul le-a spus fanilor ce simte în aceste momente.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi, cu siguranță, următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm, deja, că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. 🙂

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi trei. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, este mesajul postat de prezentatorul de la PRO TV.

Fanii și prietenii au fost la fel de fericiți și le-au transmis doar gânduri frumoase. „Yeeee!!!!!! Să fie cu noroc!!! Să fie sănătoasă!!! Să fie iubită!!! Va îmbrățișez!!❤️❤️❤️❤️”, „Felicitări, frățică!?Să fie sănătoasă și să fiți fericiți!!?❤️”, „Vă îmbrățișez cu drag!❤️❤️❤️ Ăsta e cel mai mare hit al tău! ???”, „Felicitări! Mi s-a făcut pielea de găină când m-am uitat la filmuleț ? Să fie sănătoasă și să fiți fericiți împreună!”, „❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Toată dragostea din lume să se reverse peste voi! Bun-venit în club!!!!?”, sunt doar o parte dintre zecile de mii de comentarii pe care cei doi părinți le-au primit…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies