HomeStiri Mondene Iată primele imagini cu Alina Sorescu după ce s-a zvonit că este în pragul divorțului!

Iată primele imagini cu Alina Sorescu după ce s-a zvonit că este în pragul divorțului!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 999 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Iata-primele-imagini-cu-Alina-Sorescu-dupa-ce-s-a-zvonit-ca-este-in-pragul-divortului-4.jpg

În ciuda faptului că, de câteva zile, lumea spune că lucrurile între ea și soțul său nu mai merg ca pe roate, Alina nu este afectată și își vedete de viață în continuare. Deși au două fetițe împreună și o căsnicie de peste zece ani, oamenii cred că vor semna actele de divorț în curând.

Iată primele imagini cu Alina Sorescu, după ce s-a zvonit că este în pragul divorțului in Stiri Mondene

Alina a făcut o vizită medicului stomatolog, deoarece vedeta are grijă și de ea, nu doar de familia ei. „Un refresh pentru zâmbetul meu mă face să mă simt încrezătoare. Le mulțumesc pentru îngrijire și sfaturi medicilor”, a scris aceasta în dreptul pozei încărcate pe contul său de Instagram.

Iată primele imagini cu Alina Sorescu, după ce s-a zvonit că este în pragul divorțului in Stiri Mondene

În cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Alina a declarat faptul că face pilates de două ori pe săptămână, având și ea nevoie de timp pentru sine: „E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru că în perioada de recuperare după prima naștere căutam un mod de a face sport care să nu mă solicite foarte mult cardio, mai ales după cezariană… Acum, în septembrie (n. r.: anul trecut), vin obligatoriu de două sau de trei ori pe săptămână. Vin când dorm fetițele. Fiecare după posibilități”.

Alina Sorescu, prima reacție, după ce s-a aflat că Alex Ciucu a încercat să o împace in Stiri Mondene

În cadrul unui interviu acordat pentru adevarul.ro, artista a vorbit despre ce înseamnă viața de mămică: „Da, dar e încă mică, va avea doi ani şi patru luni când o să se nască cea de-a doua fiică, dar încerc să profit de faptul că încă n-a cunoscut ce e aia gelozie sau concurenţa care se iscă între copii. Adică, o văd că e bucuroasă când vede alţi copii, e generoasă cu jucăriile şi e foarte mămoasă şi grijulie, dă de mâncare la păpuși, ceea ce am încercat să extrapolez către bebeluşul pe care-l am în burtică. Aşa că acum e grijulie şi cu mine. Îmi spune: «Mami, papa bebe» ( n. r.: râde). Adică îmi dă să mănânc, îmi dă să beau din apa ei, îmi mângâie burtica… Iar eu încerc să intru şi în nişte jocuri de rol, de exemplu ne facem că legănăm bebeluşul, îl pregătim pentru culcare, ca să dezvolt în ea plăcerea de-a fi soră mai mare. Şi cred că are calităţi pentru a fi o soră bună”…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed