Home Stiri Iată primele imagini de la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc!

Iată primele imagini de la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Astăzi, Simona Halep și Toni Iuruc au devenit o familie. Cei doi s-au căsătorit anul acesta, după ce cererea a avut loc în urmă cu doi ani.

Lista de invitați a fost lungă, cei doi proaspeți însurăței având lângă ei 300 de persoane. Toți se vor distra în seara aceasta într-un local exclusivist din stațiunea Mamaia. Printre invitații care vor lua parte la fericitul eveniment se numără: Gică Hagi, soții Năstase, Gică Popescu și Andi Moisescu.

„Atunci când participi la un eveniment al Simonei Halep… întotdeauna am avut emoţii, inclusiv la Wimbledon, la ultimul Grand Slam pe care l-a câştigat. Am fost prezent acolo.

Bineînţeles că, fiind prieten de familie cu familia Halep, suntem invitaţi, pe 15 septembrie, la un club din Constanţa. Vrem să-i urăm «Casă de piatră!» din tot sufletul. Bineînţeles că va fi o petrecere pe cinste şi o să ne întâlnim cu foarte multe personalități din lumea sportului şi din lumea mondenă”, a declarat Emanoil Savin, fostul primar al Buşteniului, conform playtech.ro.

Cătălin Botezau și-a dat cu părerea cu privire la ținutele pe care Simona și Toni le-au purtat în cea mai importantă zi din viața lor. „Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese, pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe”, a spus celebrul designer pentru cei de la viva.ro.

„Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar, per general, sunt OK ca pereche. Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a mai spus acesta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies