Home Stiri Iată prin ce dramă a trecut Mirela Vaida: „Atunci când pierzi o sarcină…”

Iată prin ce dramă a trecut Mirela Vaida: „Atunci când pierzi o sarcină…”

autor Buinoschi Andreea
159 vizualizari

Mirela Vaida a vorbit despre cele mai dureroase momente din viața sa. Deși, acum, este mamă a trei copii, prezentatoarea a pierdut două sarcini și a povestit despre aceste experiențe, dar și despre ce a învățat din ele, chiar dacă a fost extrem de greu.

„Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri.

Devine şi mai mare dragostea pentru copii şi dorința de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini. Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul.

M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut trei copii în patru ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la șase luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel.

Noi nu am renunțat la idee, dar ne dăm seama că e un pic cam greu, mai ales acum, pentru că şi cel mic e încă destul de mic, abia are un an şi jumătate. Poate peste vreo doi-trei ani să mai facem o fetiță, dar nu ştim ce va mai fi atunci. Teoretic, ne mai dorim o fetită şi eu, şi soțul meu, şi copiii îşi mai doresc o surioară.

Practic, hai să vedem ce se întâmplă cu lumea, cu noi, să putem să muncim în continuare, să le asigurăm copiilor un nivel de trai, fiindcă pentru noi al patrulea copil nu mai înseamnă o povară, nu ne-ar lua pe neaşteptate această veste, dimpotrivă, ar fi o mare bucurie. Dar mai avem încă trei şi sunt mici, de aceea poate i-aş mai lăsa un pic să crească şi, poate, peste vreo doi-trei ani n-aş spune «Nu». Iar dacă va fi aşa, cu siguranță veți fi primii care află”, a spus prezentatoarea de a Antena 1 pentru cei de la viva.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..