Home Stiri Iată prin ce dramă a trecut starul din „Singur Acasă”!

Iată prin ce dramă a trecut starul din „Singur Acasă”!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 820 views 2 minute timp de citit
Iata prin ce drama a trecut starul din Singur Acasa

Filmul Singur Acasă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toate că micuțul Kevin este unul dintre preferații noștri, odată cu trecerea timpului, acesta s-a confruntat cu mai multe probleme, din cauza faptului că părinții lui au decis să divorțeze. Durerea a fost atât de mare, încât acesta a căzut în cealaltă extremă.

După ce s-a remarcat datorită filmului devenit tradiție în perioada sărbătorilor de iarnă, ulterior, acesta a ajuns din nou în atenția presei, după ce a avut una dintre cele mai dure decăderi din showbizul autohton. Macaulay a devenit dependent de droguri, a încălcat legea de mai multe ori și a avut parte și de un arest.

În anul 2004, acesta a fost acuzat că ar deține marijuana, dar și că ar procura diferite substanțe fără prescripție medicală, după ce mașina lui a fost percheziționată în Oklahoma. Mai mult decât atât, el începea să consume din ce în ce mai multe droguri.

„Nu, nu băgam șase grame de heroină pe lună”, a spus actorul, în urmă cu mai mulți ani, pentru cei de la The Guardian. În cadrul unui  interviu acordat anul acesta, actorul a vorbit despre consumul de droguri recreative: „Le iubesc. Sunt ca niște vechi prieteni. Dar, uneori, îți depășești prietenii”.

Înainte de a se confrunta cu toate aceste probleme, Culkin a decis să plece de lângă părinții săi, la vârsta de doar 15 ani. Acesta a decis ca mama și tatăl său să nu mai fie tutorii săi legali, deoarece a vrut ca toate cele 13 milioane de lire sterline să fie ale lui, fără ca cei care i-au dat viață să îi controleze în vreun fel viitorul.

Bărbatul a dat lovitura în anii 1990, datorită chipului său angelic. Acesta a jucat în mai multe filme, precum Uncle Buck, Richie Rich, My Girl și, bineînțeles, Home Alone. Cu toate acestea, conform celor de la mirror.co.uk., se pare că părinții lui ar fi luat 15% din cecurile salariale ale lui Macaulay…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies