Home Stiri Iată reacția lui Horia Brenciu după ce Dan Bittman și-a exprimat opinia legată de coronavirus: „Nu-l suport”

Iată reacția lui Horia Brenciu după ce Dan Bittman și-a exprimat opinia legată de coronavirus: „Nu-l suport”

autor Buinoschi Andreea
152 vizualizari

În urmă cu puțin timp, Dan Bittman și-a exprimat opinia legată de pandemia de coronavirus. Artistul este foarte revoltat din cauza măsurilor luate și este convins că cifrele nu sunt reale. În joc a intrat și Horia Brenciu, care a reacționat la spusele membrului trupei Holograf.

„Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu șapte luni, nu ar fi declarat asta, pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui. Ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită peste doi-trei-patru ani”, a mărturisit Horia Brenciu.

Deoarece afirmațiile lui Bittman au ajuns peste tot prin presă, acesta a ajuns în centrul unei mari controverse. Oamenii s-au împărțit în două tabere, iar artistul a simțit  nevoia să clarifice situația.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a spus Dan Bittman…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies