HomeStiri Mondene Iată secretul cu care reușește Adelina Pestrițu să bea 2 litri de apă în fiecare zi

Iată secretul cu care reușește Adelina Pestrițu să bea 2 litri de apă în fiecare zi

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 905 views
Iată secretul cu care reușește Adelina Pestrițu să bea 2 litri de apă în fiecare zi in Stiri Mondene

Chiar dacă unora ni se pare imposibil, se pare că există o mulțime de oameni ce reușesc, fără pic de efort, să bea doi litri de apă în fiecare zi.

Iată secretul cu care reușește Adelina Pestrițu să bea 2 litri de apă în fiecare zi in Stiri Mondene

Adelina Pestrițu reușește cu brio acest lucru deoarece își dorește să se mențină în formă, să fie sănătoasă și să aibă o piele fermă. Aceasta are un secret care o ajută să consume cantitatea de apă recomandată în fiecare zi și s-a gândit să îl împartă și cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.

„Asta este băutura mea preferată din ultima vreme. Îmi plac merișoarele în orice context, iar ca să pot bea 2L de apă pe zi, prefer să adaug o cantitate consistentă de merișoare plus gheață. Având în vedere că am fost mare fan sucuri acidulate, această combinația mă ajută să-mi asigur resursele necesare, recomandate de orice medic. Încercați și voi!”, a scris Adelina Pestrițu pe o rețea de socializare.

Trebuie să consumăm zilnic minimum 2L de apă

Este indicat să consumăm în fiecare zi minimum doi litri de apă deoarece ne ajută să ne menținem sănătoase și hidratate, iar pielea noastră va arăta mult mai bine și va fi mult mai fermă. Apelați la unele trucuri recomandate de vedete și încercați să beți cât mai multă apă.

Pe lângă acest lucru, Adelina Pestrițu mai are și alte secrete cu ajutorul cărora reușește să se mențină în formă și să arate perfect, chiar și acum când este însărcinată.

Iată secretul cu care reușește Adelina Pestrițu să bea 2 litri de apă în fiecare zi2 in Stiri Mondene

Sport, masaj, alimentație sănătoasă și 2L de apă pe zi

„Fac foarte mult sport, masaje, tratamente de întreținere corporală. Nu mă feresc absolut deloc nici acum să merg la sala de fitness și la kangoo jumps, te solicită foarte mult. Pe lângă acestea, încerc să am și un stil de viață foarte sănătos, dar este foarte greu cu atâtea tentații la îndemână”, a povestit viitoarea mămică despre stilul ei de viață…

Aceasta postează foarte des pe rețelele de socializare fotografii cu ceea ce mănâncă pe parcursul unei zile, pentru a-i inspira și pe urmăritorii săi să mănânce cât mai sănătos și să nu facă niciodată excese. Acest lucru o ajută și pe ea a să țină evidența meselor, dar și pe urmăritorii săi, deoarece, adesea, aceștia gătesc ceea ce văd și o înștiințează și pe vedetă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed