Home Stiri Iată unde a fugit Ioana de Ilie Năstase!

Iată unde a fugit Ioana de Ilie Năstase!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 612 views 2 minute timp de citit

După ce, în urma apelului la 112, poliția s-a deplasat la locuința lui Ilie Năstase, soția sa, Ioana, a părăsit căminul conjugal, după ce a fost bătută. Aceasta a plecat la Constanța, unde vrea să își limpezească gândurile, pentru a putea lua o decizie cu privire la căsnicia ei.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun SMS, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.

Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate.

Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine, el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a spus Ioana Năstase, pentru cei de la playsport.ro.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112, a fost sesizat un conflict casnic…

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, a spus Poliția Capitalei, conform gandul.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies