Home Stiri Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

autor Buinoschi Andreea
178 vizualizari

În ciuda faptului că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de aproximativ un an, singurul lucru ce îi mai leagă sunt fetițele lor, Ella și Clara. Ieri, Andreea Bălan și-a serbat ziua numelui, iar fostul ei soț nu a uitat acest aspect.

Așadar, actorul a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apar fetele lui și Andreea Bălan, în dreptul căreia a scris „La mulți ani!”. În ciuda faptului că fiecare dintre ei l-a criticat pe celălalt extrem de tare, se pare că Burcea încearcă să păstreze o relație cât de cât amiabilă, de dragul fetelor sale.

În urmă cu mai multe luni, participantul emisiunii Ferma, fostul soț al Andreei Bălan, a spus că vina a fost a ei, deoarece aceasta nu credea în proiectele sale și le vedea ca fiind inferioare.

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar, de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când, încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de r***t, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că, de acolo şi până la despărţire, nu mai este decât un pas de pitic.

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliția pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a spus George Burcea, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..