HomeStiri Mondene Ileana Lazariuc, dornică de a avea o fetiţă

Ileana Lazariuc, dornică de a avea o fetiţă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/734_1.jpg

Deşi are tot ceea  ce şi-ar putea dori o femeie, se pare că frumoasa Ileana Lazariuc, soţia lui Ion Ion Ţiriac, are totuşi o mică dezamăgire, deoarece nu are cu cine să îşi împărtăşească dragostea şi pasiunea pentru haine şi accesorii, dintre cele mai renumite. 

734_1

Fiind întrebată dacă are de gând să le pregătească genţi sau hăinuţe pentru iubitele fiilor săi, încă de pe acum, aceasta a declarat în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale:

„Nu, nu, n-am pus nimic de-o parte. Nici chiar așa. Îți dai seama cum se vor uita ele la mine peste atâția ani dacă le las eu moștenire vreo geantă sau pantofi? Băieții mei nu sunt pasionați de haine. Cel mare e pasionat de fotbal așa că 90% din timp el este îmbrăcat în costum de portar. Pe cel mic încă îl îmbrac eu. Pe viitor ne dorim și o fetiță. Vedem.”

Ileana deţine un magazin de haine dintre cele mai exclusiviste aflate la a doua purtare. Aceasta ştie tot ce înseamnă stil vestimentar sau accesoriu potrivit fiecărei ţinute. Însă, toate aceste discuţii în materie de modă le poate ţine doar cu mama sa sau cu prietenele, deoarece fiii săi par să aibă alte înclinaţii…

 Ileana pare să tânjească după o fetiţă, cu care să îşi împartă toate ideile în materie de modă.

Sursa foto: puterea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed