Ilie Năstase aruncă bomba: „Nu divorțez”

Share

Ilie Năstase se pare că face ce vrea. În ciuda faptului că Ioana, soția sa, a depus actele de divorț și este dispusă să facă orice pentru a pune punct mariajului dintre ei cât mai repede, nu de aceeași părere este și fostul sportiv de performanță.

Recent, Ilie Năstase a mărturisit că nu are de gând să divorțeze, chiar dacă primele măsuri legale au fost făcute deja. Acesta nici nu vrea să audă de această dorință a Ioanei Năstase. Se pare că femeia nu a putut trece peste evenimentul neplăcut, atunci când, în urmă cu mai bine de trei luni, fostul tenismen a bătut-o.

„Stați liniștiți, că nu divorțez!”, a declarat omul de afaceri pentru cei de la impact.ro.

În urmă cu ceva timp, Ioana Năstase le-a spus celor de la playsport.ro că, în ciuda a ceea ce s-a speculat, acesta îi va lăsa toate cadourile primite, a căror valoare se ridică la aproape jumătate de milion de euro. Mai mult decât atât, în ciuda faptului că vrea să divorțeze, femeia a mai menționat că încă păstrează legătura cu Ilie și că, după pronunțarea divorțului, ar vrea să se mai vadă din când în când.

„Ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveștile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că darurile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase pentru sursa menționată anterior…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news