HomeStiri Mondene Ilie Năstase, indignat de declarațiile lui Brigitte cu privire la infidelitățile lui! „Haideți să terminăm acest circ!”

Ilie Năstase, indignat de declarațiile lui Brigitte cu privire la infidelitățile lui! „Haideți să terminăm acest circ!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 866 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/61731369_580x640.jpg

Soția lui Ilie Năstase trece printr-o perioadă dificilă, de când a aflat că soțul ei o înșală. Brigitte a postat mai multe mesaje cu privire la infidelitatea fostului tenismen, dar a participat și în cadrul mai multor emisiuni pentru a-și spune frustrările.

61731369_580x640

Brigitte a avut mai multe reacții violente la adresa femeilor care se amestecă în căsnicia ei. Invitată în platoul mai multor emisiuni, soția lui Ilie Năstase a mărturisit că își câștigă singură existența și că nu are nevoie de tenismen pentru a o ajuta din punct de vedere financiar.

„Eu nu aveam un suflet, adică pe bune?! Eu nu am un suflet, sau un pic? Crezi că pe mine nu m-a durut lucrul ăsta sau de ce ar fi trebuit eu să accept? Nu ştiu cum au acceptat celelalte, dragul meu, dar eu nu sunt celelalte! Eu ţi-am demostrat că atât timp cât sunt sănătoasă, de fapt şi când sunt bolnavă, că muncesc, îmi câştig existenţa şi îţi demonstreză că nu stau lângă tine pentru că eşti Ilie Năstase. Eu te vreau ca om lângă mine şi nu mai vreau să fiu pusă în ipostaza asta!” a declarat Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase a fost indignat de declarațiile soției sale, și a făcut un apel către aceasta pentru a se opri să mai facă astfel de afirmații.

„Am văzut că Brigitte a spus de fata mea ceva și nu îmi place ce a spus. Sunt și niște copii și niște mame de partea cealaltă și aș vrea să termine treaba asta. Eu nu am avut o viață normală de adolescent și probabil am greșit, dar asta putea sa se întâmple oricărei persoane. Haideți să terminăm acest circ. Problema este între mine și ea. Noi ne-am înțeles și asta e. Nu vreau să fie copilul meu implicat, i-ai menționat numele. Noi am decis deja să mergem în continuare înainte”, a spus fostul tenismen.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed