Home Stiri Ilie Năstase își dorește să devină, din nou, tată

Ilie Năstase își dorește să devină, din nou, tată

autor Negriu Elena
229 vizualizari

Fostul mare tenismen, în vârstă de 72 de ani, și logodnica sa, frumoasa Ioana Simion, care are 43 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de aproximativ șase luni, iar recent au declarat că își doresc să devină din nou părinți.

2

Aceștia visează să aibă împreună o fetiță, iar pentru Ilie Năstase vârsta nu este un impediment și speră că se va descurca foarte bine în postura de a fi, din nou, tată.

„Dacă se întâmplă, accept cu mare plăcere. Da, şi ei la fel (i-ar plăcea). Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat”, a mărturisit Ilie Năstase recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Ilie Năstase a anunțat că în vara acestui an cei doi vor face marele pas. Referitor la data când se vor căsători, acesta a declarat: „Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”.

Ilie Năstase este extrem de fericit că a cunoscut-o pe bruneta Ioana și are numai cuvinte de apreciere la adresa sa, fiind mai îndrăgostit ca oricând: „Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Să trec peste situaţia aia” (n.r.: despărțirea de Briggite Sfăt).

Renumitul fost jucător profesionist de tenis de câmp are, până în prezent, cinci copii rezultați din trei căsnicii aterioare; dintre aceștia patru sunt fete (Nathalie, Charlotte, Alessia, Emma) și un băiat (Nicholas)…

Ioana Simion s-a născut în Constanța, iar în trecut a avut o relație cu milionarul Nick Rădoi și are un fiu.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies