Home Stiri Ilinca Vadnici, dezvăluiri despre sarcină: „Voi fi o graviduță stilată”

Ilinca Vadnici, dezvăluiri despre sarcină: „Voi fi o graviduță stilată”

autor Elena Yvette
161 vizualizari

Ilinca Vandici se află în al doilea trimestru de sarcină, dar asta nu pare să-i fi schimbat vedetei stilul vestimentar. Aceasta a vorbit atât despre ce poartă, cât și despre cât de așteptat este băiețelul de către întreaga familie.

ilinca-vadnici-dezvaluiri-despre-sarcina-voi-fi-o-graviduta-stilata

Ilinca Vandici se pare că va fi o graviduță stilată… sau cel puțin așa își dorește să fie, întrucât încă nu și-a schimbat garderoba din cauza kilogramelor în plus. Vedeta a mărturisit că deși se află deja în al doilea trimestru de sarcină, nu s-a îngrășat decât două kilograme. Asta o motivează să nu fie o graviduță care să se ascundă sub haine largi.

„Îmbrac aceeaşi pantaloni că şi până acum. Mă voi îmbraca cu tot ce vreau şi îmi place, atâta vreme cât mă voi simţi confortabil. Voi fi o graviduță stilată, nicidecum una care se va ascunde sub haine largi. Nu m-am îngrăşat deocamdată foarte mult, două kilograme, să zic, şi nici burtica nu a crescut încă foarte evident”, a declarat viitoarea mămică pentru Libertatea.

În ceea ce privește revenirea la proiectele profesionale, Ilinca Vandici a mărturisit că acest lucru va depinde de recuperarea sa și a celui mic. Cu toate acestea, vedeta a spus că nu va fi cazul, cel puțin pentru început, să apeleze la o bonă. Băiețelul este foarte așteptat de către toată familia, iar cele două bunici abia așteaptă să-și îngrijească nepoțelul…

„Va depinde, bineînţeles, de starea sănătăţii mele! Vom vedea atunci. Îmi propun să o aduc şi pe mama la Bucureşti însă am ajutor de nădejde şi în mama lui Andrei. Cu siguranţă pentru început voi lasă ambele bunici să se bucure de îngeraș, nu le-aş răpi această fericire pentru nimic în lume şi, deci, clar, nu vom avea nevoie de o bonă. Dacă pe parcurs vom considera că mai avem nevoie de un ajutor în plus, cu siguranță vom apela la persoane specializate”, a mai adăugat Ilinca Vandici.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies