Home Stiri Ilinca Vandici a dezvăluit unul dintre secretele sale

Ilinca Vandici a dezvăluit unul dintre secretele sale

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 409 views 3 minute timp de citit
  • Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat la 36 de ani.
  • Cu toate că este mamă, corpul ei nu pare că a dus o sarcină timp de nouă luni.
  • Prezentatoarea de la Kanal D a spus ce sacrificii face pentru a arăta așa de bine.

Ilinca Vandici are un corp de invidiat, chiar dacă a adus pe lume un copil. Cu toate acestea, nu este deloc ușor să arăți ca ea, iar prezentatoarea de la Kanal D a spus care este secretul siluetei sale.

Ilinca a recunoscut care sunt sacrificiile la care apelează pentru a-și menține greutatea. De asemenea, acestea face foarte mult sport și este extrem de disciplinată din acest punct de vedere.

Ce secret are Ilinca în ceea ce privește silueta sa?

„Da, mi-e poftă de dulciuri multe, de stafide în ciocolată, ciocolată, prăjituri, cozonac…tot tacâmul. La câteva zile îmi permit, la stilul meu de viață, mă ajută foarte mult. Chiar stăteam zilele trecute cu antrenoarea mea și socoteam de câți ani am început să fac sport și sunt vreo 12 ani deja, cam de 3-4 ori pe săptămână și da, îmi permit, o dată la câteva zile, să îmi fac poftele. Dacă am o perioadă mai încărcată, sunt mai obosită, prefer să mănânc la prânz ceva dulce. În absolut tot este vorba de echilibru. Nu ai cum să reușești altfel”, a spus Ilinca pentru kanald.ro.

Prezentatoarea are o relație foarte bună cu soțul ei

„Gelozia, într-o anumită proporţie mi se pare sănătoasă. Asta înseamnă să iubeşti până la urmă. Noi nu ne dăm motive de gelozie, suntem sinceri unul cu celălalt. Am învăţat să creştem împreună, să fim o echipă în tot ceea ce facem, inclusiv în ceea ce înseamnă creşterea şi educarea lui Zian.

Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem, astfel încât să destabilizeze şi să discrediteze. Gelozia extremă are legătură cu lucruri extrem de superficiale, nu ţin de zona profundă spre care eu tind”, a spus aceasta pentru cei de la tvmania.ro.

„(…). Zian e super cuminte, e un copil foarte cuminte, e un copil înțelept, înțelegător. El nu urlă, nu țipă, nu… decât dacă vrea el morțiș să facă ceva și eu nu vreau, vreau să facă altceva. Altfel, el se joacă și singur 10 minute, dacă e cazul (…). Nu vreau să ajung în punctul în care mă duc cu el la magazin și se aruncă cu fundul de pereți și de pământ, că el vrea nu știu ce (…).”, a mai spus prezentatoarea pentru verdict.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies