HomeStiri Mondene Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Ilinca Vandici are probleme de sănătate „Mă simt umflată toată” in Stiri Mondene

Ilinca Vandici nu a avut o relație cu părinții săi așa cum era normal, motiv pentru care se confruntă cu mai multe traume. Despre acest lucru a trebuit să vorbească în emisiunea lui Denise Rifai.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi într-o emisiune TV in Stiri Mondene„Nu l-am judecat niciodată (n.r. – pe tatăl ei), nu e dreptul meu să fac asta, însă este dreptul meu să semnalez anumite lucruri pe care le-am simțit. Nu consider că am greșit cu nimic în ceea ce am declarat, astea au fost lucrurile pe care le-am simțit și pe care le simt în continuare, dar pe care încerc să le repar.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi într-o emisiune TV in Stiri MondeneÎi iubesc, i-am iubit și îi voi iubi toată viața, le sunt recunoscătoare, nu vreau să se înțeleagă greșit. Am ajuns la maturitatea la care pot spune public: «Ați greșit, poate, cu niște lucruri. Eu am avut nevoie și de altceva, acel ceva pe care voi nu l-ați văzut, nu ați avut timp!»”, a spus Ilinca în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Ilinca Vandici a spus care este motivul pentru care s-a retras din televiziune

„Nu știu dacă mi-am dat seama că vorbesc mai mult decât alte fete sau mai bine decât reporterii. Cert este că am simțit o pasiune, o flacără pe care au detectat-o și ei în mine. M-am simțit atrasă ca un magnet de această lume și de acolo a început, practic, totul.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi într-o emisiune TV in Stiri MondeneMi s-a întâmplat să o iau, cumva, de la început, nu cred că aș putea să spun de la zero. Când activezi într-un domeniu și, la un moment dat, iei o pauză și te retragi o perioadă, revii și cauți alte oferte. Încerci să iei o decizie și te reîntorci în acel domeniu, în cazul meu, în televiziune. Dar nu înseamnă că ai luat-o de la zero. Pentru că toată experiența acumulată, toate cunoștințele nu se pot șterge”, a spus aceasta pentru cei de la ego.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed