Home Stiri Ilinca Vandici a recunoscut că are operații estetice: „Mi-am pus și…”

Ilinca Vandici a recunoscut că are operații estetice: „Mi-am pus și…”

autor Mirela
171 vizualizari
  • Ilinca Vandici este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase prezentatoare.
  • Aceasta este foarte atentă la modul în care arată și se asigură că mereu are un aspect impecabil.
  • Prezentatoarea a recunoscut care sunt intervențiile estetice la care a apelat.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Aceasta nu este apreciată doar pentru talentul pe care îl are atunci când vine vorba de prezentarea evenimentelor, ci este apreciată și pentru frumusețea pe care o are.

În urmă cu ceva timp, aceasta a acordat un interviu și a vorbit despre operațiile sale estetice. Prezentatoarea nu s-a sfiit și a recunoscut că a apelat la anumite intervenții, printre care se numără o operație de mărire a sânilor. De asemenea, Ilinca mai are și mici intervenții, dar pe care le face o dată la ceva timp și pe care le face nu foarte vizibile.

Câte operații estetice are Ilinca Vandici?

„Da, bineînțeles! Am intervenție la nivelul sânilor, de implant mamar. Atât. Operații estetice. Intervenții estetice, da, am și din acelea. Botox o dată pe an îmi pun aici, undeva în frunte.(…) Nu sunt adepta neapărat, pentru că nu simt că am nevoie acum.

Exact, tocmai de aceea, o dată la un an, o dată la un an și jumătate îmi pun, dar îmi pun de bun simț, nu se vede. Și da, tot așa, acum doi ani de zile mi-am pus și acid hialuronic în buze, dar, de atunci nu, dar light, nu am nimic împotriva lor, dar nu simt că este cazul pentru mine. Nu știu ce o să se întâmple peste cinci ani, peste zece, dar, deocamdată, sunt foarte bine așa”, a spus Ilinca în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Prezentatoarea a întâmpinat unele probleme de sănătate

Ilinca Vandici a declarat, în urmă cu ceva timp, că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate din cauza unei perioade în care a avut un program foarte încărcat. Aceasta s-a și solicitat prin intermediul antrenamentelor pe care le face la sală, motiv pentru care nu s-a mai simțit foarte bine.

Aceste probleme s-au făcut resimțite și prin lipsa somnului, motiv pentru care, câteva nopți, Ilinca nu s-a mai putut odihni așa cum trebuie. În cele din urmă, aceasta a reușit să se pună pe picioare și să-și regleze atât programul de somn, cât și starea de sănătate.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies