HomeStiri Mondene Ilinca Vandici a renunțat la cariera în televiziune: „În urma unui eșec profesional”

Ilinca Vandici a renunțat la cariera în televiziune: „În urma unui eșec profesional”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 880 views
Ilinca Vandici a renunțat la cariera în televiziune „În urma unui eșec profesional” in Stiri Mondene

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta a făcut performanță de-a lungul anilor, însă a avut o perioadă în care s-a retras de pe micile ecrane. Acum, în cadrul unui interviu, prezentatoarea a spus care a fost motivul care a stat la baza acestei decizii.

Ilinca Vandici a renunțat la cariera în televiziune „În urma unui eșec profesional” in Stiri Mondene„Nu știu dacă mi-am dat seama că vorbesc mai mult decât alte fete sau mai bine decât reporterii. Cert este că am simțit o pasiune, o flacără pe care au detectat-o și ei în mine. M-am simțit atrasă ca un magnet de această lume și de acolo a început, practic, totul.

Ilinca Vandici a renunțat la cariera în televiziune „În urma unui eșec profesional” in Stiri MondeneProbabil pentru că am fost crescută într-un anumit fel acasă. Mi-a plăcut școala, am studiat, am învățat, sunt extrem de pregătită din punctul ăsta de vedere, al comunicării, al exprimării. Am demonstrat asta de-a lungul acestor ani de când sunt în fața camerei de luat vederi. Și am făcut și performanță”, a spus aceasta pentru cei de la ego.ro.

Ilinca Vandici a luat cele mai bune decizii pentru propria persoană

„Mi s-a întâmplat să o iau, cumva, de la început, nu cred că aș putea să spun de la zero. Când activezi într-un domeniu și, la un moment dat, iei o pauză și te retragi o perioadă, revii și cauți alte oferte.

Încerci să iei o decizie și te reîntorci în acel domeniu, în cazul meu, în televiziune. Dar nu înseamnă că ai luat-o de la zero. Pentru că toată experiența acumulată, toate cunoștințele nu se pot șterge.

Ilinca Vandici a renunțat la cariera în televiziune „În urma unui eșec profesional” in Stiri MondeneEu eram tot eu, numele meu era același, aveam aceleași capacități de a face față în acest domeniu. Decizia mea de a mă retrage o perioadă nu a venit în urma unui eșec profesional. Ci am simțit că atunci a fost altceva mai important decât cariera. Mi-am urmat instinctele și am făcut ceea ce am simțit”, a mai spus prezentatoarea pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed