HomeStiri Mondene Ilinca Vandici, adevărul dureros despre a doua sarcină: „N-o să reușesc…”

Ilinca Vandici, adevărul dureros despre a doua sarcină: „N-o să reușesc…”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 727 views
Ilinca Vandici recunoaște motivul dureros pentru care nu mai vrea un copil (2) in Stiri Mondene
  • Ilinca Vandici are un fiu în vârstă de cinci ani.
  • Aceasta a spus care este motivul care a condus-o la această decizie care poate părea dură.
  • Ilinca Vandici a recunoscut faptul că a avut o copilărie nu tocmai ușoară, în urma căreia s-a ales cu niște traume destul de mari.

Ilinca Vandici are un fiu în vârstă de cinci ani. Cu toate că este extrem de fericită pentru faptul că este mamă, prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut faptul că nu îi mai surâde ideea de a mai avea încă un copil.

În cadrul unui interviu acordat pentru cancan.ro, aceasta a spus care este motivul care a condus-o la această decizie care poate părea dură.

Ilinca Vandici recunoaște motivul dureros pentru care nu mai vrea un copil (1) in Stiri Mondene

Ilinca Vandici încă este urmărită de traumele din copilărie

De-a lungul timpului , în cadrul emisiunilor în care a fost invitată și în cadrul interviurilor pe care le-a dat, Ilinca Vandici a recunoscut faptul că a avut o copilărie nu tocmai ușoară, în urma căreia s-a ales cu niște traume destul de mari.

Prin urmare, Ilinca Vandici a apelat la diferiți psihologi și a făcut foarte multă terapie, terapie pe care o continuă și în zilele curente, pentru a reuși să se vindece complet.

Ilinca Vandici recunoaște motivul dureros pentru care nu mai vrea un copil (3) in Stiri MondeneIlinca Vandici a recunoscut faptul că, în prezent, sunt atât de multe lucruri la care trebuie să lucreze cu propria persoană, încât nu se poate concentra suficient pentru a mai avea încă un copil. Aceasta susține că este nevoie de foarte mult timp, de foarte multă implicare și de o sănătate mentală foarte bună din partea mamei, pentru a putea crește un copil.

Prezentatoarea nu vrea să își asume mai mult decât ar putea duce

Ilinca Vandici se mulțumește cu Zian, copilul pe care deja îl are, deoarece, mărturisește ea, nu își dorește să mai facă un copil și să nu îi poată oferi tot ceea ce el are nevoie.

Ilinca Vandici recunoaște motivul dureros pentru care nu mai vrea un copil (4) in Stiri Mondene„Sincer, da! Am avut o perioadă în care am zis că e în regulă, până mi-am dat seama, de fapt, și am descoperit tot citind, tot ascultând cursuri de parenting, tot ascultând terapeuți, tot întrând eu în terapie și făcând terapie și dându-mi seama câte lucruri am eu de vindecat la mine și de rezolvat cu mine, darămite după aceea cu copilul. Și ăla a fost momentul în care am zis Ok, e prea mult și n-o să reușesc să ofer așa cum trebuie!”, a spus aceasta pentru cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed