HomeStiri Mondene Ilinca Vandici are probleme de sănătate: „Mă simt umflată toată”

Ilinca Vandici are probleme de sănătate: „Mă simt umflată toată”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 834 views
Ilinca Vandici are probleme de sănătate „Mă simt umflată toată” in Stiri Mondene

Ilinca Vandici a spus, de curând, că nu trece printr-o perioadă foarte bună, deoarece nu se simte foarte bine. Aceasta a avut nevoie de perfuzii și le-a dat mai multe detalii fanilor.

„Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb, mi-a fost foarte rău, foarte rău. Am ținut eu neapărat să mă duc și la sală de dimineață. Deși nu ați crede, pentru că am avut un weekend plin, îmi este foarte rău.

Ilinca Vandici are probleme de sănătate „Mă simt umflată toată” in Stiri MondeneVineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă. Duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Că am zis, dacă fac un pic de mișcare, o să-mi fie bine.

M-am simțit foarte bine după mișcare, doar că, după amiază, mi-a fost foarte rău. Problema este că acum mă simt efectiv umflată toată. Am un pic de treabă, sunt mai funcțională decât ieri… nu suport să fiu bolnavă, nu pot.

Ilinca Vandici are probleme de sănătate „Mă simt umflată toată” in Stiri MondeneMă trezesc, iar adorm, iar ațipesc, iar, în secunda doi, mă trezesc. Măi, e a doua noapte. Aaaa și ca să nu uit să vă spun că, de două nopți, nu dorm. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă. Deci, efectiv, adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm, în secunda doi, mă trezesc”, a spus Ilinca pe pagina sa de Instagram.

Ilinca Vandici are probleme de sănătate „Mă simt umflată toată” in Stiri Mondene

Ilinca Vandici s-a apărat, după criticile primite de când a spus că i-ar ierta orice soțului ei

„ Mă întristează foarte tare că o parte din cei care mă blamează și spun că ei susțin femeile, egalitatea, pacea și iubirea sunt cei care ajung să facă bullying.

Nu m-am gândit o secundă că o să mergeți atât de departe încât să vorbiți despre violență, despre abuz, despre crimă sau alte nenorociri. Aici am greșit, sunt total împotriva lor și ar fi trebui să subliniez acest lucru foarte clar. De altfel, am fost mereu împotriva violenței de orice fel și îmi pare sincer rău dacă am lăsat acum să se înțeleagă altceva”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed