Ilinca Vandici, declarații despre noua vacanță: „Ne-o mai furăm”

Share

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Acest lucru i-a adus un contract cu postul Kanal D, ceea ce înseamnă că și salariul pe care îl are este suficient de mare cât să îi poată îndeplini toate dorințele. Prin urmare, după multă muncă, Ilinca a decis să ia o pauză și se bucură de o vacanță exotică.

În urmă cu doar câteva zile, Ilinca Vandici a plecat în Maldive alături de persoanele apropiate, unde se bucură de plajă și de apa turcoaz.

„Am plecat. Practic, suntem la aeroport. Plecăm în vacanță. Sper din suflet să putem pleca, să fie totul în regulă, să ajungem cu bine și să ne întoarcem cu bine. De data asta, nu ne-o mai furăm. Am îmbachetat bagajele frumos. Le-am pus și lacăt. Adică nu știu ce-ar mai trebui să se întâmple și nu am mai pus nimic de valoare în bagajul de cală”, a spus aceasta pe pagina sa de Instagram.

Ilinca Vandici a rămas fără bijuterii în vacanța din Dubai

„Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng. De ieri, îmi vine să plâng. Am greșit eu. A fost greșeala mea. Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt.

Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau, cumva, căzute. Cred că, în grabă, când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut”, a declarat prezentatoarea pe Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news