Home Stiri Ilinca Vandici, declarații mai puțin știute despre viața amoroasă: „Am avut un iubit pe care l-am întreținut”

Ilinca Vandici, declarații mai puțin știute despre viața amoroasă: „Am avut un iubit pe care l-am întreținut”

autor Mirela
249 vizualizari

De curând, Ilinca Vandici a făcut declarații mai puțin știute despre viața sa amoroasă. Aceasta a făcut câteva mărturisiri despre fostele relații, spunând că și ea se numără printre femeile care și-au întreținut un fost iubit.

„Da, am avut un iubit pe care l-am întreținut eu. Surpriză! Presa nu scrie despre aceste lucruri, că nu sunt atât de interesante sau poate sunt. Sau poate că nu am vrut eu să spun despre ele, pentru că mi se părea prea rușinos. Nu i-am căutat niciodată.

Am avut bărbați cu care am avut relații de lungă durată și s-a nimerit să fie potenți financiar. Acum, sincer, dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu-și permite lucrurile astea, care e viziunea lui asupra vieții, dacă el până la vârsta respectivă nu reușește o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai bună decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele?”, a spus prezentatoarea, conform kanald.ro.

Ilinca Vandici, declarații despre momentele de gelozie

„Gelozia, într-o anumită proporţie mi se pare sănătoasă. Asta înseamnă să iubeşti, până la urmă. Noi nu ne dăm motive de gelozie, suntem sinceri unul cu celălalt. Am învăţat să creştem împreună, să fim o echipă în tot ceea ce facem, inclusiv în ceea ce înseamnă creşterea şi educarea lui Zian. Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem, astfel încât să destabilizeze şi să discrediteze. Gelozia extremă are legătură cu lucruri extrem de superficiale, nu ţin de zona profundă spre care eu tind.

Mi-am dorit această carieră, mi-am dorit o familie, mi-am dorit un copil și, atunci, nu vreau să spun că nu mai pot”, a spus aceasta pentru cei de la tvmania.ro…

Sursa

Sursa

    Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies