Home Stiri Ilinca Vandici, despre piedicile puse de mama ei: „Lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică”

Ilinca Vandici, despre piedicile puse de mama ei: „Lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică”

autor Buinoschi Andreea
341 vizualizari

De curând, Ilinca Vandici a acordat un interviu și a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre decizia de a reveni în televiziune, după ce a plecat în străinătate pentru o perioadă.

„Niciodată nu am uitat de unde am plecat, ce am făcut, cine sunt cu adevărat. Sunt mândră de ce am realizat, dar sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă sau pot să strălucesc în lumina reflectoarelor.

M-am întors aici, în familia Kanal D. Drumul meu cred că trebuia să fie altul dacă rămâneam în altă parte, la televiziunea respectivă, probabil continuam acolo. Așa a fost să fie, să iau o pauză, să-mi mai dau o șansă și uite că, apoi, m-am întors aici. Cum pui peștele în apă, așa m-am simțit și așa simt de fiecare dată. Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată.

Mama mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți și nu unul singur. Suntem prietene sau nu, nu știu să-ți spun. Sunt supărată pe ea, dar, în egală măsură, o iubesc enorm. Sunt supărată pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru aprecierile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care le-a făcut față de mine. Diferența e că, până acum ceva vreme, mi se păreau de neimaginat, nu s-a diminuat dragostea, dar îmi permit să fiu și supărată. Ea nu le știe, că nu i le-am spus.

Aș vrea să știe mama că sunt superbă din toate punctele de vedere, că sunt o femeie, un copil care merită toată dragostea și aprecierea ei, că sunt copilul care s-a ridicat singur, dar care avea nevoie de cineva acolo.

Îmi place să spun că am un înger păzitor care are grijă de mine, sunt binecuvântată, Dumnezeu a avut mereu o mână pe umărul meu. Îmi place să cred că, după ce a plecat tata, e el acolo cel care are o mână pe umărul meu și care, atunci când fac ceva bine, îmi spune «Bravo!», iar, dacă sunt jos, mă ia și mă ridică”, a mărturisit Ilinca în cadrul unui interviu, conform cancan.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies